OOO

Khamis, Mei 06, 2010

Chisss pagi-pagi bagi akak hottttt..Hai gonjengjeng

 Ingat tak N3 pasal Zee Avi di sini...
 http://www.kakinakl.com/2010/05/zee-avi-kantoi-di-aim-malam-tadi.html...amboi ada yang marah lah pulak...kita saje-saje share cerita kan...dia boleh marah..satu malaysia dah hebuh hal ni..kat radio pun orang dah sebut......apasal tak marah orang kat radio tu..blog akak berapa orang yang tau...bukannya fofolur pun..
janganlah nak marahkan akak lah pulak..
 
gonjengjeng berkata...
melayu... salah sikit je kene kutuk... nak buat macam mane.. memang susah nak puaskan hati masing masing... ikut korang la.. bangga la anda dengan apa yg dibuat oleh zee avi utk negara.. jangan hidup asyik nak mencari kesalahan org.. kalau diri tu tak perfect... tak payahlah mengata org..        
  •  Memang betul akak tak perfect...akak ni manusia biasa..mana boleh 100% perfect macam kamu tu...tapi akak akan cuba perbaiki diri akak sedikit demi sedikit. Sabar ajerlah dengan orang cam...tak nak bagi link pulak tu...takut ker... 
  •  
  • adat berblog camnilah kan...tak per...akak tak saman..sebab buang masa ajer hakim nak tenguk kes macam ni..tentu dia buang dalam tong sampah. Kalau peminat setia/kerabat/teman baik pun...tak kan nak tegur tak boleh...lain kali dia beringatlah nak tenguk cermin sebelum nak menyanyi. 
  •  
  •   Fofolur ker dia tu?????  Akak tak pernah kenal pun dia...lainlah dia dah fofolur macam Dato Siti ker..    Hemmm...akak buat pantun gaduh...ada pulak yang nak cari gaduh hari ni...tak per Tuan Gonjengjeng...akak takkan saman kamu yer..

23 ulasan:

  1. jangan dilayan kak orang cam ni
    tali barut Kak Ina Kl sentiasa kat blakang akak...

    BalasPadam
  2. hahaha..lawak je cik gonjengjeng tu..ntah apa2 la. mesti fans zee avi tuh.

    BalasPadam
  3. buat dono je kak inangan org camtu, cik gonjeng nak melatah kenapa pulak, adoiii...

    BalasPadam
  4. salam kak....org macam tu mana ada otak penakut...jangan layan org gila tu....

    BalasPadam
  5. Pedulikan je kak...
    Kalau dia peminat si zee avi tuh, takkan tak baca newspaper minggu ni..baca je lah laporan wartawan n nilai sendiri. Hmm..awat tak hentam wartawan jugak...

    BalasPadam
  6. kak.. jgn hot hot...
    baik pi layan hot fm..
    takpon layan maggi super hot.. kehkehkeh...

    org macam gonjengjeng tu best tau kak.. dia ibarat tunding satu jari tunjuk salah org hingga terlupa lagi tiga jari tunjuk salah dia.. kehkehkeh...

    (sbb dia komen kat akak pun dgn komen yg buleh buat akak hot.. maka tak ke dia sama jer dgn sikap yg KONONNYA dia tak suka.. hihihi)

    teruskan mengomen kak.. bila kita komen, tandanya kita alert..
    hihihi...

    BalasPadam
  7. hehe sabo ye akak..satu je cara..jgn layan..nt lama2 dier pon penat..hehe

    BalasPadam
  8. sabar ajelah kak..biasalah mulut orang tak boleh ditutup..

    nurukl tak leh join contest tu lagi bab laptop baru siap baiki smlm bab jatuh huhuhu..sedihh

    BalasPadam
  9. buat buat bersabor kak.. itu semua perkara biasalah.. hasad dengki mmg merata

    BalasPadam
  10. cerita Yogyakarta sebenarnya tak khatam lagik
    masa lagi la tak khatam lagik... ahahahhaaa

    akak nak kawenkan sapa
    anak anak akak tengah blajor lagik
    maybe nak buat hantaran untuk hubby akak kerk.... uikssss
    gurau jer kak ina .... heehheheh

    BalasPadam
  11. ceh,
    org cmtu mmg berlambak dlm dunia blogger ni kak
    wt tk nampak dh..

    BalasPadam
  12. kak, saman2 nih sensitif sedikit ye buat masa ini =)

    bukan aritu akak cerita pasal zee avi nyanyi2 lipstik lekat kt gigi? Cerita pasal tu pun marah ke?

    Tapi betol la akak cakap. lepas ni make sure la sebelum ke mana, intai gigi kat cermin dulu. Sy tgh baca entry tuh pun tibe2 je bukak cermin compact powder nk intai gigi sy kot terlekat lipstik

    BalasPadam
  13. ni baru kak Ina KL yg tulis artikel, belum lagi kena dengan wartawan panaz..gamaknyer kalo si Gonjengjeng jadi artis dan kena hemtam, entah apa lah yang dibuatnyer...

    BalasPadam
  14. 1st thing.. WAKAKAKAKAKAKAKAK nak gelak nick name dia.. GONGJENG.. huduh tui ler..

    pehtu plak , daku pun x kenal le sapo evi zee tu kak .. lgsung daku x kenal, akak tepek ni baru daku tau psl dia.. if not , non ado...

    jgn heran le kak .. dia tu bkn melayu tu .. dengki dgn kenyataan yg ado

    BalasPadam
  15. sabar jela kak ina..
    manusia rambut sama hitam..
    hati lain-lain..
    dia peminat fanatik tu.. tu pasal melatah tu..
    hehehe.. takleh usik artis dia..
    hehhehe
    rileks kak..

    BalasPadam
  16. haah kak ina... saya pun x kenal sapa si penyanyi yg dimaksudkan tu.... x fofuler pun???? cuma semalam ada terbaca kt paper pasai pompuan ni yg 'x mo' diinterbiu oleh wartawan akhbar berbahasa melayu.. tu belom lg terkenal... kalo dh terkenal cam Dafi ke... Mila ke... (kelly clarkson jauh sekali la kan) tatau la camane ek....

    BalasPadam
  17. salam k.ina ..jgn layan k.ina ..normal lah tu kan ..

    BalasPadam
  18. alaaa..

    wat bodo je kak..

    xyah layan orng2 mcm tuu..

    sabar ye kak..

    BalasPadam
  19. kak ina, sabar je..
    biasa la..
    orang salah faham apa yang kita tulis..

    ada kalanya kita bergurau, dia kata kita serius.

    ada kala kita serius, die kata kita bergurau pula..

    chill kak ina!!!
    resipi anda lagi bagus dari sape tu, gGONJENGJENG??WAKAKAKAKA

    BalasPadam
  20. MisZ DeAnNa ..akak dah masuk blog kamu tapi kan tak leh komen..pastu chatbox pulak kat tepi sangat..tak leh nak say haiiii

    BalasPadam
  21. mendaaaa ler si gonjeng nih. Dah betul ler kata kak ina tuh sbg peringatan next time tengok cermin dulu sebelum kuar nyanyi. Itu pun bagi saya tidak dikira sebagai kutukan.

    Buat bodo jer kak... toksah layan. Buang duit buang tenaga buang masa jer pun nak saman orang macam ni kikiki...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers