OOO

Jumaat, Mei 14, 2010

Menang lagi..tq nuffnang dan tq pembaca blog akak

Semalam tengah tweet tweet dengan Anak Perak..tiba-tiba dia mention result untuk minggu 1-10 Project Alpha dah keluar di Facebook...cepat-cepat akak pergi tenguk kat .. Facebook Project Alpha...Walla



nama akak tersenarai..puas hati...Walaupun hadiah first prize tu tak tahu sape pemenangnya..dah dapat hadiah ni pun dah puas hati.Project Alpha Season 2 Contest ( Day 8)...ada jugak geng akak yang dapat..

Nak kena gi ke pejabat Nuffang ni..nak ambil 2 hadiah  yang dah dapat dan sijil gatsby...minggu depanlah  kot.
 
Seronok pulak bila check life traffic feedjit..ramai sungguh yang masuk sejak 2 menjak ni..alhamdulliah..terima kasih kepada yang memberi sokongan kat akak..muahhh

31 ulasan:

  1. .btw, kite mebi nk g kL nxweek
    .akak nk kem prnah mee bndung brp byk?

    BalasPadam
  2. bestnye. say epunye project alph apun kene reject. frust tul.. ape tah yang salah. waaaaaaaa

    BalasPadam
  3. wah tumpang gembira boleh...huhu bestnya...

    BalasPadam
  4. tahniah akak.
    tumpang gembira akak murah rezeki.
    alhamdulillah.

    BalasPadam
  5. hehehe... rajin akak jawab quiz... tahniah!

    BalasPadam
  6. congrate kak..
    Intan~ nak ikut.. hehehe

    BalasPadam
  7. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  8. tahniah ina..tu yang buat bersemanat tukan..selalu menang..

    BalasPadam
  9. tahniah kak...empayar kak ina telah menular...

    BalasPadam
  10. kak ina semakin hangat di pasaran. meletop!!

    tahniah..nuffnang semakin sayangkan akak.

    BalasPadam
  11. Tahniah.tekun akak jawab kuiz tu..kite jwb x direct pasal selalu kt rummz hang..

    BalasPadam
  12. tahniah ye kak!! tuah akak memang menyerlah la!!

    BalasPadam
  13. tahniah kak..murh rzki tul akk ni..

    BalasPadam
  14. tahniah kak ina...bestnye asyik menang je...camne ye nak memang cam akak ye...

    BalasPadam
  15. Assalamualaikum Kak Ina

    Alhamdulillah
    taniah
    Wassalam

    BalasPadam
  16. tahniah...very lucky you !!
    http://livingwithtupperware.blogspot.com

    BalasPadam
  17. alhamdullila kak rezeki... tahniah

    BalasPadam
  18. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  19. tahniah kak ina.... menang contest.. hmm bila agaknya nak menang contest dari nuffnang ni.. anyway gempak trafik semakin mantap

    Apa Anda Rasa Bila Tulis Blog?

    BalasPadam
  20. oh yer eryati..link kamu akak tak leh masuklah...nanti tinggalkan balik link yang betul yer.

    BalasPadam
  21. banyaknye dpt hadiah..cayalah..

    BalasPadam
  22. hahaha... jom kak ina! amek sijil sekali jom~

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers