OOO

Ahad, November 07, 2010

"GA Nurazzah8 mana pulak ni?"

Nurazzah yang ku kenal.

Seorang ibu kepada  orang cahayamata.
Suka membaca atau di panggil ulat buku.
Tinggal di Shah Alam.Bekerja di Shah Alam.
Beliau memang memperuntukkan sedikit dari duit gaji untuk membeli buku.
Agaknya kat umah beliau ni ada perpustakaan kot.
Salah seorang anak beliau telah berjaya menghabiskan pelajaran di luar negara.

Kenapa beliau pilih no 8...sebab anak-anak beliau ada 8 orang.  
Katanya nak berhenti dah tak nak anak lagi.
Hemmm boleh ker Azzah..sebab masih ada suami.

Akak buat N3 ni sebab Azzah ada buat Giveaway..hadiahnya buku sebab katanya beliau memang suka beli buku/novel .  Suka beli buku banyak-banyak bila ada Pesta Buku, tak per melabur beli buku sebab boleh tolak income tax RM1,000.00 (maaf kalau salah)

GA" Nurazzah8 mana pulak ni?" Nak tenguk syarat gi ajer ke blog beliau yer..

 
Akak kenal dengan Azzah bila beliau beli kukis akak.  Dan Azzah merupakan salah satu penaja contest akak.  Nasib baik sempat buat N3.  Kalau idak melepas.

Akak nak buku karya RAMLEE AWANG MURSHID...Cinta Sang Ratu. Kalau menanglah.

Jangan lupa sertai giveaway beliau ni yer..besok last day.

6 ulasan:

  1. Assalamualaikum Kak Ina

    Alhamdulillah
    baru kenal dah jumpa yer

    Wassalam

    BalasPadam
  2. Ina... good luck... ahah lah... seb baik sempat...esok last day

    BalasPadam
  3. salam dihujung minggu kak ina,

    gud luck..semoga dpt novel tu..mesti kak ina pun kaki novel gak kan.. :)

    BalasPadam
  4. salam ina

    hehe lama mama tak komen kat sini..ooo mula2 mama ingat azah yg minat pinggan mangkuk tu..

    BalasPadam
  5. Salam Kak Ina,

    Pertama sekali maaf kerana lambat memberi komen di sini... agak sibuk semasa weekend... anyway,terimakasih kerana sudi join GA Azzah..Alhamdulillah Azzah dah update senarai tu...

    Esok Isnin last day... sesiapa lagi yang nak join boleh join ..ada masa lagi sehingga tengah malam...hehehe

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers