OOO

Selasa, November 02, 2010

Suzie Miles of Smile

 Suzie ni pemenang pertama contest akak yang baru berakhir pada 22hb. Oktober 2010 yang lalu.  Salah satu janji/hadiah ialah terjah blog beliau. 

 Maaflah yer suzie sebab akak baru nak terjah blog kamu..disebabkan macam-macam hal yang terjadi akak baru ada masa nak buat N3 pasal kamu.

About Me

My Photo 
Bila tenguk kat side bar kanan ni lah serba sedikit tentang tuan punya blog.
  • Nama Mama Zharfan (akak panggil suzie ajer) sekarang ni  belajar di  Nottingham, United Kingdom.
  • tengah study PhD under IP law (undang2 intelek)
  • Mula berblog pada tahun  21 Disember tahun 2007.  Berhenti kejap.  Pastu aktif balik.
  • Mempunyai 2 orang anak lelaki.  Yang besar
  • Yang besar nama dia Zharfan dan yang kecil Ahmad Ariff Shah
Bacalah luahan hati seorang isteri dan ibu yang terpaksa berpisah  dengan orang yang tersayang disebabkan beliau meneruskan pengajian beliau di sana .
http://suzie284.blogspot.com/2008/03/our-sweetheart.html

Sayunya membaca coretan tentang rindunya beliau kepada anak kesayangan Zharfan yang di tinggalkan di Malaysia.  Baca kat  http://suzie284.blogspot.com/2008/01/time-is-getting-closer.html
 
Lama mendiamkan diri selepas pulang ke Malaysia..rupanya beliau telah ada seorang lagi anak lelaki bernama  Ahmad Ariff Shah yang di lahirkan pada 15/4/2009. 
Senang hati suzi bila permergian beliau kali ni di sertai oleh suami dan 2 orang anak tercinta.  Barulah beliau tenang nak belajar. 

Seronok gak baca kisah beliau ni...dalam blog beliau ada kisah dia masak, gi berjalan, kisah hidup di sana dan kisah anak-anak beliau.

Memang akak salute lah dengan Suzie ni...boleh di katakan kalau orang buat contest semua dia join.  Menang tak menang lain cerita.  Tapi memang selalu beliau menang.
 
Glam gak sebab pernah masuk dalam majallahParenthood mag Jan 2010 Issue - Stars of Pureen 
Ada gak terselit tentang be Nuffnang yang telah beliau dapat setakat ini..
 

Boleh di katakan dalam N3 beliau ni banyak N3 contest dari kisah beliau.  Gigih sungguh beliau masuk macam-macam contest.
Dan salah kejayaan beliau bila menang contest yang akak anjurkan.

Dan akak terharu bila Suzie tulis macamni...http://suzie284.blogspot.com

Terima kasih buat Suzie yang join contest akak dan tahniah yer.

Jomlah kita terjah ke blog http://suzie284.blogspot.com

10 ulasan:

  1. tq kak ina :) malu plak me bila akak terjah blog me ..;)

    ada pembetulan sikit, my 1st boy nama "Zharfan" --memang ramai yg confused dgn 'zafran' sbb lebih kurang ejaan :)
    tak kisah sgt pun :)

    me start blogging 2007, tp sampai mac 2008 jer kak, then senyap jer, sampailah 2009 bila me start balik sbb nak join blog contest :)

    thanks yer akak :)

    BalasPadam
  2. mmg respek dgn this blogger, sgt rajin masuk contest, liza gak yg pemalas kak

    BalasPadam
  3. kak ina....i am proud to be one of her fren.... :)
    suzz sememangnya outstanding in everything :)

    BalasPadam
  4. congrates!!! kak ina dah tukar header baru

    BalasPadam
  5. salam kak

    selalu juge pg blog MZ ni

    BalasPadam
  6. bagus laa.... semangat dia nak blajar tue..... memang patut dicontohi....

    BalasPadam
  7. Salam kak, email yg akak bg tak dapat bg, bole akak letak kat komen blog je tak? risau lambat sgt hntr. kesian org yg menang tu :)

    BalasPadam
  8. sy antara fan blog kak suzi ni, hehehe.. suka baca tulisan2 n entry2 dia.. n admire kerajinan dia BW, masuk contest.. etc dlm kesibukan dia settlekan thesis :)

    muchas luvas, wawa~* secretwhisper.net

    BalasPadam
  9. zura pun suker terjah blog kak suzie tue... best penulisan nyer.. experienced dier.. mmg admire ar...=)

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers