OOO

Sabtu, November 13, 2010

Terjah Blog From Heart To Heart

Cun tak awek ni...nama dia Zuriey...tak taulah dah berpunya ker belum. 
Ikut N3 pertama mula berblog pada7hb. Januari 2010.  Dalam blog Zuriey ada macam-macam cerita.  Ada cerita tentang diri sendiri, cerita artis dan macam-macam lagi.  Kira orang kata..macam-macam adooooo.

Kecian baca pengalaman dia kena tipu aka pukau.  Alhamdulliah tak jadi apa-apa.  Baca kat  http://zuriey86.blogspot.com/2010/01/trauma-biar-tuhan-saja-yang-membalasnya.html

Pernah gak join event Nuffnang.  First time dia join masa event gatsby  di Time Square .


Zuriey suka gak masuk contest Nuffnang ..masa projek Alpha ke 2 pun dia selalu buat N3 sebab nakkan RM20.00.

Terbaru Zuriey masuk contest Pizza Hut's Extreme Cheesy..semuga berjaya
blurrlah pulak...cilok dari blog Zuriey
First time bertentang mata di Vaseline Party.  Kecik molek orangnya. Tapi sayang lupa nak ambil gambar dengan dia.
Kali ke 2 jumpa dia sebab hantar 1 balang tat nanas dan top up sebab dia menang contest  akak yang lalu.  Baca kat sini yer.
http://zuriey86.blogspot.com/2010/11/tertunailah-hasrat-di-hati.html

Nilah gambar yang beliau menang.  Dapat tempat ke 3 tau.  Tahniah di ucapkan.
http://zuriey86.blogspot.com/2010/10/contest-gambar-kenangan-open-house.html


N3 ni adalah salah satu hadiah kemenangan beliau.  Oleh sebab akak ni memang sibuk sampai akak terlupa nak terjah blog beliau.  Maaf yer Zuriey.

8 ulasan:

  1. thanks akak sbb sudi visit +komen kat my blog
    nanti i buat ASAP my banner utk bagi kat yanmie.com yer
    tqvm

    BalasPadam
  2. bagus ler k ina nie, buat entry mcm nie, bloggers must support each other kan

    BalasPadam
  3. memang patut dia menang,klakar kami tgk..
    mari kita terjah blog zuriey..:)

    BalasPadam
  4. blog saya tak nak terjah ke kak ina... hehe

    BalasPadam
  5. bagu terjah menerjah antara satu sama lain kan...

    BalasPadam
  6. wah.. bestnya zuriey ye.. tahniah.. kak ina ni memang bestla..
    ALL IN ONE

    BalasPadam
  7. salam kak

    agak2 saya ade peluang tak?hehe

    BalasPadam
  8. akhirnya dapat gak entry khas dari kak ina..thanks akak

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers