OOO

Ahad, Disember 19, 2010

Dinos Alive

Harga tiket nak tenguk dino ni..
kalau ada anak kecil baiklah bawak gi tenguk.   Tentu anak-anak teruja nak tenguk dino ni.  Parking free tapi nak gi ke Pusat Sains Negara ni kena pandai cari jalan sebab akak pun sesat di jalanraya tau.
Akak tak masuk ke dalam cuma Imran dan Ira.  Akak lepak kat luar ajer borak dengan member kat hp.Al maklumlah dapat cakap free sebab hadiah hadiah harijadi dari Celcom.
wah pandailah ira tangkap gambar ni..seolah-seolah dino nak telan imran
 pandai-pandailah mereka nak tangkap gambar apa..
tingginya
entah ada berapa ekor kat dalam ruang pameran ni pun akak tak tau.
 peace to dino
jadi robot kejap
Setiap minggu kena bawak mereka berdua ni keluar.  Sebab kat umah ashik mengadap pc dan tv.  Suruh belajar mereka kata..Ala mak kasi canlah..kan cuti  sekolah ni.  Sabar ajerlah

Sebenarnya mak dia yang boring duk umah.  Alasan dengan suami sebab nak gi menjengkit.

p/s jika nak tenguk resepi lama gi ke 
http://roslana06.blogspot.com/

13 ulasan:

  1. ada tgk dlm paper aritu...
    kebetulan plak br2 je g planetarium aritu...
    xpela nk pegi juga la
    bawa anak tgk dinosur

    BalasPadam
  2. wah cam best.. kena pergi ni.. mesti real size semua tu.

    BalasPadam
  3. dulu2 time me single suka jer pegi tgk benda2 gini..now anak2 masih kecik, agak takut kot dgn benda2 gini :) tp tiket nya murah jer tu :)

    BalasPadam
  4. berapa kena bayar nak masuk ni?

    BalasPadam
  5. :) :) :)
    menarik tuh
    terbaeekkk!!!!

    BalasPadam
  6. rasanya dekat times square pun ada jugak dino2 sume ni.
    lupa pulak tingkat berape.

    BalasPadam
  7. murah gaks tiket dier.. mmg elok n sesuai utk bebudak neh.. hai, kak.. dah x mana nk tuju mohler kiter gebang2 aih...eheheheh

    BalasPadam
  8. kakak, jumpa kat wgsa walk nnti kalau ada peluang..:)

    BalasPadam
  9. tulang dinos buat sup.huhuhu...

    BalasPadam
  10. salam kak,

    dulu, sblm sy jd cikgu ni sy pernah keja kat pusat sains negara ni, dptla gaji sejam rm5...

    seronok gak kat sini, tptny bsr...

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers