OOO

Rabu, Disember 22, 2010

Maya Karin Suka Yusry Abdul Halim

'Dia ada ciri lelaki idaman saya'..hemmm adakah mereka ni datang berdua ker masa pra tonton filem Khurafat?
Bila selak Harian Metro hari ini ada gossip mengatakan yang mereka berdua telah dilihat bersama-sama di pusat membeli belah di Alamanda Putrajaya pada minggu lalu.Dengan menggunakan topi mereka cuba melindungi wajah mereka tetapi peminat masih lagi mengenali mereka berdua.

Artis fofolur mestilah orang akan perasan berdasarkan fizikal mereka. Mana boleh nak cover-cover.
Akui Maya, persahabatannya dan Yusry adalah ikhlas, malah mereka saling menyokong kerjaya masing-masing. Malah, wanita berbintang Scorpio ini juga tanpa berselindung mengakui menyukai Yusry selain menyifatkan duda kacak
itu memiliki ciri-ciri lelaki idamannya.

"Saya suka dia dan selesa berkawan dengannya. Lagipun, takkan kita berkawan dengan seseorang yang kita tidak suka. Yusry seorang yang serius dan ada masanya pandai buat lawak juga.
"Memang saya akui, ada beberapa ciri lelaki yang saya suka ada padanya. Biasanya, apabila kami berjumpa kami lebih banyak berbual soal kerja, filem dan skrip yang menarik untuk menghasilkan filem. Jarang sekali menyentuh hal peribadi," katanya.

Walla...kalau betullah gossip ni akak memang suka tenguk pasangan kekasih ni. Maya yang cantik jelita dan Yusry yang handsome sungguh. Semuga adalah jodoh mereka berdua. Sesuai kan dengan gelaran yang di beri..

KLIK SINI YER untuk berita selengkapnya.

20 ulasan:

  1. semoga ada jodoh mereka... sama baik, sama padan... amin3!!

    BalasPadam
  2. ha'ah,elok la kalo 2 2 dah suke

    pecat lesi je muke yusry,kaut sgt keje

    BalasPadam
  3. seswai sgt! sama cantik sama padan!

    BalasPadam
  4. okeh je kalo diaorg couple.
    dua2 pun single mingle

    BalasPadam
  5. ex hubby dia dulu di dah lupe ke?? hurmmmmmmmmmm

    BalasPadam
  6. kak...saya pun suka yusry...dia tak suka saya pung...sampai ati...sob sob...

    petangn kak ina...

    BalasPadam
  7. oklah tu.
    sorang duda,sorang janda.
    kalau jadi kawin tu dah kira sekufu la tu.

    BalasPadam
  8. wah .. dh 2, 3 blog dah saya jmpa buat cite psl diaorg kak.

    BalasPadam
  9. huwa..seyes ke kak?kalau betol..alhamdulillah la..ehehhee

    BalasPadam
  10. dua2 sama cantik sama padan.
    kalau ada jodoh, alhamdulillah.
    XD

    BalasPadam
  11. fuhyoo.. dah mcm wartawan gosip dah kak ina.. har har

    BalasPadam
  12. panas entry ni, perkembangan terbaru or memang saya tak tahu sebelum ni

    BalasPadam
  13. gosip2..huhu
    semoga diorang dikawenkan bersama ;D

    BalasPadam
  14. wah..manager akak tu kan yang bergambar dengan yusri? akak tak b ergambar sama ke?

    BalasPadam
  15. jeles la..kak ina asyik bergambar dgn artis ja...

    BalasPadam
  16. lepas nie bila ada majlis atau events sure diorang akan datang together..... We'll see yea..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers