OOO

Isnin, Februari 21, 2011

Terima Kasih Peserta Contest

Mula-mula risau gak tenguk contest kali macam tak ada sambutan ajer. Macam-macam yang ada di fikiran akak. Mungkinkah contest ni susah nak join sebab kena beri ulasan tentang blog akak?

Alhamdulliah semalam bila berakhirnya contest ni ada lebih dari 20 orang yang sudi memberi pendapat tentang blog akak. Link peserta akak letak di sidebar kanan dan jika ada link peserta tidak ada sila bagi tau kat bawah N3 yer.

Akak minta pendapat sebab mungkin bagi akak, blog akaklah yang paling cun dan paling best tapi bagi pandangan orang lain mungkin ada yang tak berkenan. Sebab akak bukan pandai sangat pun nak cantikkan blog akak ni.

Tulah salah satu sebab akak anjurkan contest ni sebab akak suka bila pendapat yang di beri memang boleh di terima dan insyallah akak akan cuba perbaiki untuk keselesaan bagi pengunjung blog akak ini.

Segala pandangan akak terima dengan hati terbuka..no heart feeling dan no emo..emo..

Buat semua peserta tunggu keputusannya yer. Keputusan akan di umumkan secepat yang mungkin.

Terima kasih sekali lagi.

22 ulasan:

  1. a'alaikum kak ina..mesti kak ina fenin mn satu yg the best..pilih saya ye kak, kukis mesti kasi lebeh cokelat cip nya..hihi gurau je eh kak ;)

    BalasPadam
  2. Dah berakhirke?uwaaa..tak sempat nak join..sorry kak..weekend ni isteri ajak pi shopping je.....hik3..next contest saya surely join..kalau tak join, jadi sponsor pun boleh kan?

    BalasPadam
  3. alahai kak ina.. awat ceq xtaw pun kak ina anjur contest nih.. huhuhu.. nmpakkkkk sgt dah lama xkunjung umah kak ina kan?? apa kan daya.. tidak berkesempatan waktu utk bukak tenet lately.. huhuhu.. next contest harussss disertai yer kak!.. btw gud luck utk peserta2 contest kak ina.. rasalah kukis kak ina yg best tu! :)

    BalasPadam
  4. SALAM KAK INA..
    HARAP HARAP BOLEH MERASA KUKIS KAK INA TU.. HEHE..

    GTO MEMANG SAYANG ISTERI KAN KAK INA..

    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  5. As salam K.ina..good luck tuk semua peserta!..

    BalasPadam
  6. waahhh.. ramai kan? all the best untuk semua!! :)
    (sambil berangan nak jadi duta kukis kak ina.. hehehe)

    BalasPadam
  7. Salam Kak,

    eh dh tamat ke? alahai xsempat, smlm seharian kt luar, xpe next time yan pasti join :)

    gud luck utk semua peserta :)


    www.yanmieonline.com

    BalasPadam
  8. akak, ela so jeless sebab tak sempat join. pdhal ella ada byk benda nak cerita tntang blog akak ni.

    tak sempat sbb sedar2 dah last day, lg stgh jam da nak tutup. pastu mlm semlm internet lembab lak tu. frust la kak.

    BalasPadam
  9. dorang lambat join sbb nak cari idea canggih2 utk kak ina.. :)

    bedebor2 nih..eceh!

    BalasPadam
  10. huk3x...tak sempat nak join..last week yg bz benor..nak review kena la study dulu kan..huhu..insyaallah next time ada rezeki saya join

    BalasPadam
  11. salam kak;
    maaf la tak sempat nak join sebab busy skit sabtu lepas nih...dari minggu lepas asyik bertangguh2 je nak join...last2 terus tak sempat .....semoga berjaya pada yang join ye.....

    BalasPadam
  12. lah bee tak sempat join lah kak...wawawa

    BalasPadam
  13. saya tak join bukan sb tak sudi tapi tak reti nak komen..blog saya sendiri pun ala2 ja....hehehe

    BalasPadam
  14. Nampaknya Kakina dah banyak buat pembaharuan dalam blog ni.. sejak contest tu berjalan.. teruskan berlog akak

    BalasPadam
  15. me lambat join sbb serba salah--tak tau nak komen apa--sbb blog me pun messy--tp me join gak kot2 ada rezeki kan hehehh

    BalasPadam
  16. kalau nak kukis je camne tue?...nak beli kukis... :)

    BalasPadam
  17. Salam.. Kak Ina, Nur pun sama macam Kak Suzie.. serba-salah nak join sebab blog sendiri pun bukannya ok sangat.. Tapi dek kerana jemputan Kak Ina, Nur pun mencuba.. Tak sabar nak tunggu result.. Harap2 dapatlah makan cookies sedap air tangan akak tu.. :)

    BalasPadam
  18. halamak.. tak sompek lak nak buat entri. bizi bebeno
    takpelah, lenkali k.ina buat lagi ye.. hehehe

    BalasPadam
  19. KAK INA.. WAH.. DAH BUANG FEEDJIT TU YE..
    Jemput ke:ALL IN ONE

    BalasPadam
  20. Kak Ina - hehe dapat hadiah saguhati OK jer. Ehh ada ke hadiah saguhati?
    Review contest kak ina kl

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers