OOO

Rabu, Jun 08, 2011

"Happy Smurfs Day"

Sempena menyambut Happy Smurfs Day telah di adakan pada 7 June, 2011 (Tuesday) di IPC Shopping Centre (dahulu dikenali Ikano Power Centre) bersama Movie Carnival 2011.
Dimana-mana ada figura Smurfs..tapi sayangnya tak boleh di bawa pulang.
Sesiapa yang nak memenangi 46" Sony Bravia LCD bolehlah menghantar gambar yang paling kreatif dengan watak Smurfs (Papa Smurf, Smurfette dan Clumsy).
Pertandingan akan berlangsung dari 7-10 Jun 2011. Untuk keterangan lanjut boleh ke Facebook Sony Pictures Malaysia.
The Smurfs akan mula di tayangkan di panggung wayang pada 1hb. September 2011..3D tu...jangan lupakan tarikh tu yer..reramai gi tenguk kat panggung wayang
ambik gambar dengan sape ni ek
Dapatlah merasa cc fondant ni dan air, tak kenyang makan cc ni, kami gi ke food court makan kat situ dengan geng blogger.

p/s Rasa rugi tak bawak anak-anak sebab ingatkan untuk media sahaja tapi open kat public, tentulah ramai jadi payah nak nak ambil gambar. Jumpa gak dengan blogger Ayu (nasib baik dia tegur, maaflah akak blurr masa tu)tapi lupa nak ambil gambar.

16 ulasan:

  1. bestnye bley amik pic ngan smurf...

    BalasPadam
  2. saya suka gamba akak yg bawah skali tu.. sila gunakan sebagai profile pict... sangat comel! :P

    BalasPadam
  3. - wahhh...semua dah biru mcm smurf gak...baik x salah...hehehe

    BalasPadam
  4. wahhh...posting sudah masuk...hik hik...a'ah kan akak say akalut ngan anak2...lupa nak bergambar...takpe kak ina next event kita amik gambar erkk
    p/s: nak tegur gak ciklily tu tapi cam segan hik hik

    BalasPadam
  5. looking forward nk tgk movie ni :)

    BalasPadam
  6. kina mmg suka tgk kartun nih masa kecik² dulu. geram kat kucing yg suka kacau dorang tuh.

    BalasPadam
  7. Alohh rugi pulak tak singgah hari tu.. Dah nampak dah!

    BalasPadam
  8. hehehehe....saya ngan bean gak yang lucky ( laki ) sebab sapat tumbler... ;-p

    BalasPadam
  9. memang menyesal... ade lagi ke hari nie? saya nak pegi tengok...

    BalasPadam
  10. teingat zaman2 sek rendah..masing2 menggilai smurf ni..huhu..

    kak ina nak ker rempah bunga rose tu..saya ada stok lagi, takat 3-4 paket kecik boleh jer saya poskan..akak email saya address yer: yatie3479@gmail.com

    BalasPadam
  11. alahai besh nye dpt g tgk SI BIRU kecik ni.. lepss ni pun ado movie nye kan .. tingat zaman zr kecik2 suke tgk cite ni

    BalasPadam
  12. nice meeting u k.ina.sy penyegan sket kalo mula2 jmpe. xbiase.hehe

    BalasPadam
  13. tak tau lak ikano dah tukar ke IPC lak nama baru dia. selalunya tau pergi jer, tapi x tau nama tempat tuh

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers