OOO

Rabu, Julai 20, 2011

Best Gilerrrr Rapid Shootings Kat Taman Negara Pahang

Lepas makan, berehat sekejap merehatkan diri. Dalam pukul 2.00 lebih kami semua berkumpul di jeti. Bermulalah acara yang paling di tunggu-tunggu oleh semua...acara membasahkan diri.
Ada 4 boat kesemuanya. 3 untuk berbasahan dan satu lagi untuk yang tak nak basah kuyup.
Akak kat boat terakhir sambil pegang segala gadget yang di masukkan ke dalam beg plastik. Kami gelak ketawa tenguk mereka semua basah kuyup
juru pandu yang paling best ..akak ashik dapat dia ni ajer..tapi lupa pulak nak minta no hp
bukan sajer basah kuyup tapi basah lecun...
rasa jelouslah pulak tak rasa pengalaman camni
Terdengar jeritan...aaaaaaaaaaaaa....ooooooooooo...yeeeeee..alahai lagi jelous
macam nilah cara mereka semburkan air kat boat yang lain...peranggggggggg aiiiiiirrrrrrrr
Akhirnya sampai ke destinasi yang di tuju. Chewah berlagak...basah sikit ajer kat bawah...tu pun sebab ada tukang bawak boat dengki..dia gi siram air kat kami...terjerit-jerit kitaorang dibuatnya.
Tak boleh belah bila tenguk muka masing-masing bila turun dari boat...lecunnnn selecunnnnya..

Sape nak tenguk video kat sini

Sape nak tenguk gambar rapid shootings ni bolehlah jenguk kat fanpage akak ("kakinakl.com")


11 ulasan:

  1. ahakzzz..

    haha macam best aje..tu saje2 nak bot atau terpaksa naik bot tu sebab nak gi ke destinasi yg dituju?

    BalasPadam
  2. Jeles nya kak. Teringat zaman student dulu. Best, adventure n happening. :)

    BalasPadam
  3. Wah cam best aje..bilalah kita dapat pergi....huhuuuu

    BalasPadam
  4. bestnya! teringat masa kali pertama saya pergi Taman Negara dgn kwn² (ahli² UEH) tahun 1990an dulu. kami bermalam di Ulu Tembeling. konon nak bercamping tp disebabkan hujan, diorg bg stay kat chalet free of charge. mknn x disediakan tp boleh masak sendiri guna dapur diorg. :D

    BalasPadam
  5. seronoknya....bila tang basah kuyup tuuu

    BalasPadam
  6. Seronoknya tengok kak ina naik bot. Bila basah kuyup tu yang best tu.

    BalasPadam
  7. the boat ride seems so cool! :)

    BalasPadam
  8. zis ..memang kena naik sebab nak gi satu tempat yang menarik..nantikan sambungannya yer

    BalasPadam
  9. Saya dah join bot rempit ni...10 bot lg u....memang the BEST! Singgah pulak kg orang asli... Seronok beb!!!Pengalaman pertama shj yg x dpt dilupakan.. kalau gi kali kedua dah xberapa mencabar..sebab dah pernah rasa...kan.kan.kan...ekeke

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers