OOO

Rabu, Julai 13, 2011

Gambar Blogger Yang Menang Besar Digi Wwwow Awards (Senarai Pemenang DIGI Wwwow Award)

Akak dan geng tali barut pegi ke Digi Wwow Awards yang di adakan di KL Pac yang baru saja berakhir tadi. Awards ni kan untuk bloggers , kami datang untuk bagi sokongan kepada blogger yang akan menang nanti. Ramai juga blogger lain yang datang. Makan-makan dan pot pet pot pet dulu dan sakan bergambar.
Tali baruts yang ada ciklilyputih, Daydeck, Hazman dan Jamar.Geng paling kepochi
Dan semestinya manager akak pun ada gak yang bergambar dengan
Dougles Lim Penyampai Anugerah LOL
lamanya nak tunggu nak masuk ke dalam dewan
apalagi sakanlah bergambar
bergambar dengan retis..Elley (tak ingatlah..confius antara 2 artis)
dan Juliana Evan..lawa dan kecik molek dia ni
Bersama blogger Enchik Nine http://blog.myetech9.com/ yang macam budak sekolah dan kawan pempuan dia. Akak sebenarnya risau tenguk dia ambil gambar semua orang, macam paparazzilah pulak. Bila tanya dia kata dia pernah masuk blog akak ..terima kasih yer

Bersama Hanif Era.Fm dan Cik Epal

bergaya kat depan ni..buat kenangan
kami yang akan mencalunkan diri kami sendiri tahun depan
sebab perasan glam dan ramai peminat
Emcee bagi event ini ialah Baki Zainal..ala yang pandai cakap china, omputih dan semestinya melayulah. Memang payah nak snap gambar sebab pakai compact camera, duk jauh gak.
Best betul persembahan Aizat dan geng, nyanyi lagi Sungai Lui..salah satu alat muzik Baki panggil hot plate..tak cam pakai ketuk dram lagi..guna itu cukuplah
Blogger yang menang paling banyak award Digi ialah http://inianwarhadi.com/. Tahniah buat anak muda yang berbakat besar ini.
Gambar dari Daydeck..tq

1. Must follow personality-Anwar Hadi
2. Video of the year-Bajetnyeewww (Anwar Hadi)
3. Blogger of the year-Anwar Hadi
terima kasih Hazman
Bersama pemenang award DIGI WWWOW Online Shop Of The Year -Karysma Beads and Sequins
Tahniah buat mereka berdua


Senarai Penuh Pemenang :-

ooooo ramai yang tak puas hati sebab yang menang bangsa cina. Tahun depan kena cadangkan kat DIGI supaya buat 2 kategori 1. blog untuk bahasa melayu 2. blog untuk bahasa inggeris. Baru boleh puaskan hati blogger.

26 ulasan:

  1. Pantas dan tuntas!!
    Btw congrats to AnwarHadi, menang besar tuh..
    Nasib baik tak join malu besar saya jawabnya hahah

    PojiePooh; Hanya Satu...

    BalasPadam
  2. tahniah pada semua pemenang...yg feeling2 boleh menang sila la kecewa yer...opssssssssss...

    http://www.ddfabulous.com/2011/07/digi-wwwow-awards-winner-list.html

    BalasPadam
  3. wah..menang besar...best giilerla...

    BalasPadam
  4. waaaahhh... meriah nampak!! abangku siap pegi awal tu..
    http://shakiddo.blogspot.com/2011/07/blogger-pr4-bongkar-tips-earning.html

    BalasPadam
  5. wah Anwar Hadi menang besar ini malam. tahniah !!!

    bestnya dapat pergi. kami hanya menanti result di rumah je.

    Tips : Cara Mudah Kantoikan Boyfriend Curang
    Bila Perempuan Dah Hilang Minat Pada Kau

    BalasPadam
  6. Rajin betul Kak Ina pergi semua events ni ye. Mana tahu, tahun depan, rezeki akak pulak. Amin

    BalasPadam
  7. yong x pernah p lg aww event gni

    BalasPadam
  8. malatop menang award..bila turn kita pula

    BalasPadam
  9. Bestnya kak Ina.....
    Selalu masuk blog Anwar Hadi tu tp x boleh nak komen sbb dia pakai WP..only register only..huhuhuhuhu...

    Tahniah jugak bt Kak Ina...sangat aktif!
    Tahniah bt semua pemenang....:)

    BalasPadam
  10. k ina,
    cilok info pasal pemenang tu nanti ek

    BalasPadam
  11. memang best dan jeles tgk kak ina gi award ni. mmg mcm best jer kan

    BalasPadam
  12. bestnya dapat pergi event lagi....aktif la akak...hehehe

    BalasPadam
  13. banyaknya anwar hadi menang..

    BalasPadam
  14. Tahniah ye buat semua pemenang

    BalasPadam
  15. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  16. wahh akak dah upload dah!!
    ni link saya Online shop of the year

    <a herf="http://www.facebook.com/karysmastore <a>

    BalasPadam
  17. taun depan bolehlah kak ina join pulak.. hehe..

    JOM BACA NI : OST LAGU TEMA TAHAJJUD CINTA

    JOM BACA NI : THE BEAUTY OF MELBOURNE

    BalasPadam
  18. wah besh nye... sure gempak kan event tu ..

    hadiah pun sure mantop2

    BalasPadam
  19. kak ina : tahun depan masuk TOP MAKAN MAKAN dan female above 40 blogger....

    BalasPadam
  20. bestnya nampak majlis ni...meriah sungguh blogger2 ni yeh...

    BalasPadam
  21. akak! saya la org tueee... hahaha... kak ina... ok... gambar mereka tanpa link itulah saya... hehehe :D

    Baru dan sempoi: http://blog.myetech9.com

    BalasPadam
  22. i'm glad anwarhadi menang besarrr :)

    BalasPadam
  23. Alhamdulillah dia menang,walaupun ada yang pertikai.Rezeki kot sebab dia tak sombong!

    Ada fans dia dapat jumpa dia sebelum puasa hari tu! Jeles kite..hehe..terjumpa masa blogwalking.

    http://shareyzaghazali.blogspot.com/2011/07/bajetnyewwwwwwww.html

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers