OOO

Ahad, September 25, 2011

Shopping Di Giant

Kalau nak baca N3 terbaru..scroll ke bawah sikit yer

Setiap ibu/wanita akan membeli bekalan makanan untuk keperluan keluarga, macam akak juga setiap minggu/bulan akan ke Giant untuk membeli belah.
Bila membeli belah hilang segala rasa boring..kira cam terapi bagi akaklah dan juga orang perempuan yang lain. Betul tak?
Tapi kan, bila over budget terutama lepas raya ni memang memeningkan kepala.

Kalaulah dapat voucher shopping sebanyak RM5,000 alangkan bagusnya. Bolehlah shopping sampai penuh troli.
budget seciput..barang pun seciput gak ek. Oh yer akak berpeluanglah nak menang hadiah Shopping kat Giant bernilai RM5,000 dengan
Wah bestnya join Celcom Talk-A-Thon Contest
Bukan susah nak join pun, cuma bersembang..bersembang dan terus bersembang sahaja sehingga lebam.
Pastu kita boleh dapat voucher shopping RM5,000 setiap hari!!!!! Wow Bestnyaa!!! Terujaaaa dibuatnya.


Bukan seorang tapi untuk 5 pemenang setiap hari bermula dari 15 August 2011 sehingga 30 November 2011. 

Bolehlah baca N3 akak yang lepas kat SINI dan kat SINI.


More info kat SINI
Imran suka tenguk cerita katun
Bila dah terlampau kenalah tegur
Marilah Join Celcom Talk-A-Thon
berpeluang menang RM5,000 Shopping Voucher

4 ulasan:

  1. bayangkan kalau dpt voucher rm5000 tu,...auww bestnyer

    BalasPadam
  2. Kalau window shooping pun tak apa, mmg best. Terapi minda.

    BalasPadam
  3. RM5000 utk shopping @Giant..agak2 sethun habes ke idak ek?heheh

    BalasPadam
  4. mmg suping menyuping adalah terapi utk wanita... window2 pon jadiklaaa kan, kak?

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers