OOO

Jumaat, Oktober 07, 2011

Jeng-Jeng Keputusan Sudah Keluar

Maaf maaf maaf (gaya cam Nabil) agak lambat keluar result sebab juri-juri akak ni semua bisnes..gamaknya banyak kot order yang di terima dek customer tu pasal lambat keluar result (gurau ajer yer juri)

Akak memang tak terlibat langsung dalam hal ni..akak cuma comparekan dan tenguk berapa bintang yang mereka kasi, siapa yang terbanyak dialah pemenang.
Pemenang Pertama

Kedua

Ketiga

Pemenang ke empat


 Kelima

 Keenam
 Ketujuh

Kalah menang adat pertandingan.  Kepada yang telah berjaya akak ucapkan tahniah.

Kepada yang tidak berjaya akak ucapkan terima kasih bebanyak sebab sudi masuk contest akak kali ini.

Terima kasih  juga buat penaja contest kali ini.

Nak tenguk hadiah bolehlah ke sini SINI 

Untuk pemenang penghantaran hadiah seawal seminggu dari tarikh pengumaman pemenang dan selewat-lewatnya 2 minggu.  Kesemua hadiah akan di pos oleh penaja.
Sila hantar e mail roslana_06@yahoo.com.my
berserta nama, alamat penuh dan no telipon.

Cerita ceriti tentang Rancangan MasterChef Malaysia ni yang akan di tayangkan tidak lama lagi, MasterChef TX akan di tayangan pada setiap hari Sabtu-Rabu bermula jam 9.00 malam.

Manakala Program Master Class pula akan disiarkan setiap hari jumaat jam 9 malam. Nanti korang boleh tenguk macam mana hebatnya Chef/jurumasak Malaysia pulak berlawan memasak.  Mestilah bestkan terutama bila juri memberi kritikan yang kaw-kaw punya.

Sebarang  info tentang Program  #MasterChefMY korang bolehlah ke

12 ulasan:

  1. tak menang la kak... ahhaha
    xda hal la dah slalu dapat hadiah dari akak.. eheheh


    anyway tahniah buat semua pemenang

    BalasPadam
  2. Salam Jumaat kak Ina.
    Alhamdullillah dpt no 1. Ini 1st dapat hadiah pertama.
    Terima kasih kak ina yg anjurkan GA. Lain kali boleh buat lagi.

    nanti saya emailkan.

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah rezeki buat keluarga.. terima kasih kak Ina dan juri sekelian kerana memilih gambar Nida sebagai pemenang tempat kelima.

    Nida sudah sent details, moga selamat diterima (fuf323@gmail.com).

    Terima kasih sekali lagi :)

    BalasPadam
  4. eh eh...tersesat jugak gambar sy yg sememeh tu kat situ!

    thankss

    BalasPadam
  5. *off topic*
    Good luck KAK INA utk main masak2 esok... :)

    BalasPadam
  6. tahniah pada semua pemenang???

    BalasPadam
  7. sorry kak tak sempat nak send penyertaan sebab busy..next time saya join

    BalasPadam
  8. tahniah kepada semua pemenang!!!

    BalasPadam
  9. Tahniah.. nanti mesti bgtau tau contest yang akak anjurkan.. :P

    BalasPadam
  10. No problem kak....next time kalau akak buat contest sure saya suppport lagi....

    BalasPadam
  11. aLHAMDULILLAH.
    TERIMA KASIH KAK INA..

    NUR DAH EMEL.

    nurhafiz2009@yahoo.com

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers