OOO

Khamis, Oktober 13, 2011

Pengalaman Blogger MasterChef Malaysia


Anda pandai memasak? Tunjukkan bakat anda macam blogger kita ini. Sebelum ini telah pun berlangsung pertandingan memasak, Blogger MasterChef. Terus terang aku ini pandai makan aja..hehe sebab tu tak berapa layak nak join Blogger MasterChef ini. Wakilkan kat KakInaKl jela..hehe

KakInaKl merupakan salah seorang peserta yang dapat ke peringkat semi final Blogger MasterChef. Bukan senang nak ke semifinal ini, ramai pesaing.


Tengok gaya KakIna masak macam profesional chef. Cuma takde rezeki je nak ke peringkat akhir. Takpe, atleast dapat experience masuk Blogger MasterChef. Tengok gaya KakIna ini memang teruja aku, rasa nak cuba nasib tahun depan pula (kalau ada lah). 

Kalau korang nak tahu pengalaman dan debaran KakIna masa Blogger MasterChef ini, boleh tengok kat link bawah ini. Jom kita terjah blog KakInaKl.

Poco-Poco Eggs (Poached Egg) Blogger MasterChef@MasterChef Malaysia Astro Ria 104

Merasa Debaran Memasak Macam MasterChef Malaysia di Astro Ria (104)

Sebelum lupa, jangan lupa saksikan rancangan realiti tv terbaru, MasterChef Malaysia yang akan bersiaran pada 22 Oktober 2011.

Saksikan MasterChef Malaysia setiap Sabtu-Rabu,9.00pm. Kelas Master setiap Jumaat,9.00pm di Astro Ria (Channel 104)

- Official Site URL – http://www.astro.com.my/portal/Master-Chef/

- Facebook Page Link- http://www.facebook.com/MasterChefMalaysia

- Twitter Link– www.twitter.com/MasterChefMY

Tentang Penulis Ini (N3)
 Seorang blogger yang aktif  ke eventi yang di anjurkan oleh Nuffnang dan pihak yang lain.  Kalau di jemput insyallah beliau akan datang.
Pernah masuk Majalah  Remaja bulan Ogos 2011 yang lalu..kalau nak baca pengalaman beliau bolehlah ker SINI
 Pernah gak masuk dalam iklan Garnier bersama Lisa Surihani pulak tu.  Kalau tau bolehlah ke SINI

Wah kelassss kau Maria....eh Zurie..masih single and available.  Sape nak jadikan calun menantu (ehm ehmm ehmm) ataupun makwe koranglah boleh mengurat dia kat  zuriey86

3 ulasan:

  1. thanks kak ina..yg bab ngorat tu tak tahan..malu i..hehe

    BalasPadam
  2. salam kak ina...

    memang kakina dah ada gaya masak macam chef dah ni hihi.. wani ada nak bagi award dekat kak ina... masuklah kat link ni ya ..http://galeriduniaku.blogspot.com/2011/10/first-time-dapat-award-hihi.html
    suka baca entry2 yg kak ina post pasal masterchef malaysia ... x sabar la nak tonton :)

    BalasPadam
  3. Wah! master chef tu!
    Jemput datang ke Luna Shoppe. Kami jual tudung ropol, inner neck denim/cotton, syria layer dan multicolour satin shawl. Sempena pembukaan blogshop ni, ada diskaun dan mystery gifts dari Australia!

    FB: http://www.facebook.com/pages/Luna-Shoppe/273582346005369

    Blog: http://lunashoppe.blogspot.com/

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers