OOO

Selasa, Julai 24, 2012

Rezeki Di Awal Ramadhan

Assalammualaikum dan selamat berpuasa.

Syukur alhamdulliah.. rezeki yang di beri oleh Allah s.w.t.


Dek kerana ramai yang masuk ke blog akak ..sejak dari awal berpuasa


BE pun kencang...bolehlah di gunakan selepas raya nanti..P:)

Terima kasih kepada semua yang memberi sokongan dan semangat kepada akak selama ini..biarlah orang kata... dah tua pun nak berblog gak ker..ada akak kisah..janji blog akak tak mengumpat dan mengata orang udahlah.

Orang yang kenal akak tau akak macam mana..tak sangka pulak minat masak memasak dan share resepi ramai orang suka jenguk...agaknya kalau selalu main SEO lagi tangkap leleh kan

19 ulasan:

  1. Tahniah akak!!bestnya tgk BE akak n hasilnya.. hehehe

    BalasPadam
  2. pehhh..tangkap leleh tengok earning..bila nuffnang nak bagi kat saya pulak ni..akak sedekah skit bagi duit raya kat saya..hehehe

    BalasPadam
  3. yey,kak ina nak blanje berbuka puasa di bagan lalang...

    BalasPadam
  4. Hurmm... dah okey la nak belanja makan restoran korea kan akak... hihihihi

    BalasPadam
  5. tahniah kak ina...semoga semakin semangat berblogging yer.

    BalasPadam
  6. tengoklah manusia, org tulis blog pun nak dengki.ape dahh.keep writing.:)

    BalasPadam
  7. tahniah ye kakina cayang..selamat berpuasa gak wat kak ina sekeluarga!

    BalasPadam
  8. ada akak kesah?!! hahahaha best2!

    sape kate da tuer kak? kalo da pun ada pminat nk kesah? -ceyh peminat-

    buat kate org, tua2 lg best..bpengalaman..miahahahaha

    BalasPadam
  9. hebatnye kak Ina..
    Tahniah akak!!
    selamat berpuasa ;)

    BalasPadam
  10. tahniah kak. mmg rezeki kak ina dapat BE byk2..

    selamat menunaikan ibadah puasa ;)

    BalasPadam
  11. tahap otai blog akak ni hehehe, tahniah

    BalasPadam
  12. tahniah kak.. nak ikut semangat akak la!!!! kena usaha la kan... sehari akak punya view sama mcm all time saya... aaa malu nyer.....

    BalasPadam
  13. kalau dah suka kan, hari2 mesti masuk :)

    BalasPadam
  14. rezeki..rezeki..bertuahnya..tapi itulah hasil usaha kak ina berblog selama ni..sharing is caring kan..

    BalasPadam
  15. Tahniah sis.....

    wah........
    banyak yang nak belajar dengan sis kat sini....
    pasal nuffnang....kalau sis tak keberatan...boleh sis../

    BalasPadam
  16. Kak Ina, banyak nyer page view akak!!! Bagi lah petua sikit, saya ni kalau dapat 2 page view pun dah happy giler (loser betul kan?)...

    BalasPadam
  17. rezeki bulan puasa ni.. heheeh

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers