OOO

Sabtu, September 01, 2012

Oh Boleh Percaya Ker?



Assalammualaikum semua

Salah satu catatan popular di blog akak iyalah mengenai Hajah Mazuin Hamzah (Pengiran Bini Mazuin).  Ramai betul yang mencari info dan gambar terkini mengenai beliau.  Tapi sayangnya setakat ni belum ada yang berjaya mendapatkannya.
Kisah Mazuin memang hangat semasa beliau berkawin dengan kerabat 
Brunei ibarat cerita dongeng cinderella ataupun kisah Prince Charles dan Princess Diana...rasanya ramai yang sebaya akak melihat siaran langsung perkawinan beliau di kaca tv


Baru perasan ada orang komen kat N3 ni ...ohhhh boleh percaya ker?



15 ulasan:

  1. ehmmm...susah nak kata. nak percaya pon macam tak percaya :-(

    BalasPadam
  2. lidah itu lebih tajam dari pedang
    dan FITNAH itu lebih besar dari dosa membunuh...
    semoga yang menabur fitnah itu diberi pengajaran sebaik - baiknya oleh Allah
    klu betul mencuri kenapa tak kenakan hudud?
    kan brunei negara praktik hudud?
    ke sebab Sultan brunei and geng dah boring dgn diaorg tu yg kena cerai
    tpi klu pihak mereka buat cerita..
    balasan neraka la jawabnya..

    BalasPadam
  3. yer lah mmg dah lama tak dengar cerita mazuin hamzah, tu sebab orang cari kot... tak pasal2 entry jadi hot yer.... kira ok tu kak

    BalasPadam
  4. kita x tahu citer sebenarnya lagi.... tak perlu buat andaian kita....

    BalasPadam
  5. setahu saya yg dulu pasal mazuin dia call mak dia dia complaint tht lki dia berbau busuk hanyir dan dia rasa geli. dia tm tahu supri ni. tap all calls kat istana.apatt fr tht cinta sudah abis s supr ni kan kaki ppuan. so dia ckp nak cerai. nak blah.
    supir ckp ok klu blah n cerai but lost right to see kids. since masa tu anak kecik dia tahan je. the moment ank dia teenager dia cerai. tapi dia tetap sana sbb dia tukar krakyatan masa kawin.
    tapi she still hsng w rotalty even nyanyi kat party royalty.
    tis happened in 90s.
    klu biks royal brunei punya album ada gambar 1 2 dia dlm.

    btw meka kata sotan mka keturunsn rasil. sonang yo klu kturunan tunjuk kan salah silah. gitu gak saropah syed said suma kat msia. juga. mka mka ni beranggapan just bcause mkakata keturunan nabi m saw mereka suci dari fosa walopon berglumang dan hipokrit.
    kawan saya org jordan gelak.katanya tunjukkan salah silah...
    just bcoz dia punya sultan kturunan rasul so rakyat tumpang semangkok ..ckp camni.

    BalasPadam
  6. hish.. kite xtau bnde ni btol ke idok so mmg xbleyh nk kate or complain apa2 yg akn mmburukkan mana2 pihak..

    da mmg jodoh mereka sampai thp tu je, kite cume bleyh doakan yg terbaek bkn cari slh or kburukan org laen..

    hish seram eh ngn pangai org2 skrg ni..

    BalasPadam
  7. Salam KakIna cayang. Slmt Hari raya, Maaf Zahir Batin. Baik2 buat entry ni, kang kena saman pulak, kita kena hormat dgn royal takleh gosip2. Hanya tuhan jer tau betul ke idak citer tu semua.

    BalasPadam
  8. tanpa nama: tak paham bahasa awak.orang mane ni?indonesia ke?

    BalasPadam
  9. doakan terbaik untuk mereka

    BalasPadam
  10. apa benda la si Tanpa Nama tulis..ayat short form mengalahkan budak tadika..kalau malas nak taip betul2, tak payah lah komen..bukan main susah nak baca.

    isu camni saya no komen..takut tersalah cakap jadi fitnah pulak.

    BalasPadam
  11. errmmmm... saya no komen. tak tau citer yang betul.

    BalasPadam
  12. Dengar2 orang cakap ni yang susah. Belum tentu lagi betul atau salah. Melainkan tuan badan yang keluarkan kenyataan rasmi.

    BalasPadam
  13. Yang nampak beza..keningnya...Dulu keningnya lebat....cantik sangat..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers