OOO

Khamis, Oktober 18, 2012

Restoran Ayam Penyet-Ap Di KL Festival City

Assalammualaikum semua


Kalau masak hari-hari pun terasa bosan gak...nak gak rasa masakan kat luar..seminggu sekali akak kadang-kadang pi makan kat luar.  Kali ni akak terjah ke Restoran Ayam Penyet-Ap di KL Festival Danau Kota.
Wah ada Bebek Bengil@Itik ...salah satu kegemaran kami..
 Akak pilih bihun sup bebola daging..hermm...rasa  ok..kuah pun ok..sambal kurang umphhhh..akak pilih sup ni sebab tak boleh telan kalau makan ayam penyet ajer...sebab akak nak kena kuah kalau makan nasi..kalau idak rasa nak tercekik ajer..
 Ayam penyet memang sedap pasal guna ayam kampung...
yang paling best sambal ayam penyet ni....kaw kaw pedasssssss
 Banyak gak ABC istimewa ni...tak habis minum..
akak suruh bungkus bawa balik
 Bebek di goreng garing..cicah dengan sambal..perghhhhh
Paru penyet..pun ambik gak...akak makan dengan anak..kalau makan sorang memang tak terhabis..Semuanya dalam RM50..lebih..kira oklah sebab puas hati sebab semuanya sedap
Perghhh mahal sungguh teh sosro kat sini...masa akak duk di Jakarta  tahun 2006 (dah lama dah) baru berapa sen..


7 ulasan:

  1. sedapnye kak..mmg terbayang nak lunch ayam penyet rini tp member ajak mkn ikan bakar pulak..

    BalasPadam
  2. Sedapnya,biasa mkn kat sini

    pia dah pandai mkn bebek ;)

    BalasPadam
  3. bebek tu nampak menarik dan sedap!!

    BalasPadam
  4. sedap...dayah pun suka ayam penyet...

    BalasPadam
  5. blum kesempatan nak makan itik lagi... anyway kat kl festival ke yang ada CAWANGAN WILLIAMS CORNER ???

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers