OOO

Jumaat, Oktober 05, 2012

Restoran RasaMas KPJ Tawakal

 Masa Imran kena duk wad pada bulan puasa lepas...dia tak lalu makan lebih kurang seminggu lebih...risaunya hati akak tenguk badan makin cekeding.  Ashik tidur ajer dari hari pertama masuk ke sini.
 
Hari ke 3 barulah Imran baru ada selera nak makan sup ketam dan bubur nasi.  
Malas nak gi jejauh kami buka puasa kat Restoran RasaMas kat bawah Hospital KPJ Tawakal...kenalah suruh nurse tanggalkan drip..tak kan nak usung hingga ke bawah
Kami ambik pepper roaster dan ayam percik...sedap..alhamdulliah Imran makan dengan penuh selera nasi ayam dan ayam ni.  Lega hati akak melihatnya.
sup bebola...kuah kurang panas tak kick..wedges pun kira ok gak
Akhirnya ada senyuman di wajah Imran...syukur alhamdulliah
Tersenyum riang bila sepupu datang melawat
Kalau nak tenguk menu lagi bolehlah ke SINI..tengah ada promotion ni


KPJ TAWAKAL
KPJ Tawakal Specialist Hospital, Lot no 1, Ground Floor, 
Jalan Pahang Barat 53000 Kuala Lumpur.
Tel :019-3513749
Business Hours : 7.30am - 10.00pm

p/s Ada tak yang pernah pegi ke restoran rasamas di cawangan yang lain..bila google banyak feed back yang kurang memuaskan..hermmm tak taulah betul ker idak ek...
 

6 ulasan:

  1. kak bakpo imran kena msuk wad?msuk air ke?

    BalasPadam
  2. comel la imran...restoran rasamas kat tganu setakat ni ok je..bolehla nak makan kalu dah terdesak..hehe

    BalasPadam
  3. Saya hrp sy x yah gi lar mkn kat situ sbb maknanya ada org sakit le tu kena masuk spital

    BalasPadam
  4. alamak ..sedapnya ayam tu ..favourite saya ayam ..huahuahuahua

    BalasPadam
  5. Ismi Iman..imran kena demam denggi ..alhamdulliah menjelang raya dia dah sembuh semula


    BalasPadam
  6. Thanks for great post on Rasama with photos, do give more comments at http://malaysiafood.org/rasamas/

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers