OOO

Jumaat, Februari 22, 2013

Bila Kompang Di Palu

Oleh kerana majlis perkawinan saudara akak merupakan majlis kawin terakhir buat mereka suami isteri akak abadikan banyak gambar untuk di dijadikan kenangan.  Selepas ni tak ada lagi majlis kawin dah kat sini.

Kalau sape yang boleh tenguk gambar majlis khatam dan majlis nikah bolehlah ke SINI dan SINI yer.  Nak tanya..ada masalah tak loading gambar besar camni?


Pelamin di Di Luar Rumah
Seronok dengar alunan cak lempong ni..muzik tradisional yang patut di pertahankan..budak kecik tu tengah syok dengar alunan muzik
Kakak pengantin dengan anak-anak kesayangan..
sedondon uuuuu..amboi boleh jadi model iklan gigi
My family yang sentiasa happyyyy termasuk omak akak yang bergayo dengan spek hitam diooo :)
Seronok tenguk silat di iringi dengan muzik live
Cam berjoget pun ada gak kannn
Pasangan yang sama sepadan..suka tenguk gaun purple ni..akak memang peminat warna ni
Entah apalah si Aizat ni pandang..muka akak pun ada iras pengantin perempuan..putih melepak ..tapi masa tengah remajalah..ala dah tentu ada pertalian darah..mestilah ada sikit persamaannya
Bapa pengantin perempuan yang mengalirkan airmata sebelum merenjis..:(
Ibu pengantin perempuan yang vogue
Ciuman Sayang
Gaya Tersendiri
Ala Comei..comei..2 berdua tolong 
bagi telur kat tukang renjis 
Ciuman Dari The Only  Abang Kesayangan..
Kakak Ipar
 Tersenyum bahagia
Bapa Pengantin Lelaki
Ibu
 
Suka tul tgk kanak-kanak 2 orang ni..

Makan time
 gadis-gadis  yang happy jaga guest book dan tukang 
ambik gambar tepek kat buku tu..
Ucapan Dari Kami Sekeluarga

11 ulasan:

  1. Meriah nya wedding ni kak ina...bagus nya kecik2 dah pakai purdah..gambar lambat jugak loading.. tapi taktahu la sebab internet connection dekat office ni pon dot dot dot..kekeke

    BalasPadam
  2. meriahnya kenduri sedara akak ni. dah lama x attend kenduri yg meriah camni

    BalasPadam
  3. meriah sekali majlis nya kak... pengantin sama cantik..pelamin lawa...

    BalasPadam
  4. Cantik pelaminnya. Kebetulan adik ipar saya bakal melangsung perkahwinan pada hari Sabtu. Kalau nak lihat pelamin boleh singgah ke blog saya lebih kurang sama. Adik ipar yang bina pelamin tersebut.

    BalasPadam
  5. Thanks kak ngah..sebak je tgk gmbr tang ayah n abg pgantin prempuan mrenjis mpelai..touching sungguh.. :-)

    BalasPadam
  6. meriahnyaaa..... semoga kekal hingga ke anak cucu... :)

    BalasPadam
  7. suka color baju mak pengantin & kak ipar pengantin...very nice....
    meriah sungguh....

    BalasPadam
  8. Salam. Tahniah buat kedua dua mempelai.

    BalasPadam
  9. meriah betul.... berbaloi jadi last pengantin...

    BalasPadam
  10. assalamualaikum kakina...selamat pengantin baru buat pengantin...:)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers