OOO

Khamis, Mac 07, 2013

Comei Tak !!!!!!!

Assalammualaikum semua
:)  ...........  :)  ...........  :)
 Lawakan  tudung ni :)
 gaya tudung macam Professor Dr. Muhaya  kannn
Teringat kisah kena kutuk pasai tudung (klik sini)..sampai meleleh air mata akak dibuatnya 
 Ceria Kan Warna  Kedai Kak Siti..
Bersama mak ikan siakap Sumijelly
Cantikkan..Selesa Di Pakai..Harga Berbaloi-baloi..Rugi Kalau Tak Beli Dan Memakainya

Tak Percaya ker?  Kalau tak percaya boleh gi jenguk kat Facebook Kedai Kak Siti
Jangan Lupa LIKE yer
Banyak corak menarik ...gaya terkini..
Jom Terjah Sekarang Juga

48 ulasan:

  1. cantik.. teringat kat nenek di kampung..

    BalasPadam
    Balasan
    1. chewah...mulut berbisa sungguh eyriqazz ni..menyampahhhh

      Padam
    2. kesian kak ina...saya sokong kak ina kan kan...

      Padam
  2. rata-rata yang membeli tudung kak siti akan cakap 'SELESA SUNGGUH PAKAI TUDUNG NI"... termasuk laaaa bini saya... =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah pas ni laku aa tudung kak siti kan kid

      Padam
  3. Salam ziarah buat kak Ina sambil terjah-terjah dengan mesranya... :D

    Wajahmu wajah keibuan...sungguh ayu bukan pujian... salam perkenalan dari Ummi :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur alhamdulliah ummikami..salam perkenalan dari akak jua

      Padam
  4. hai.. singgah disini.. hee.. ingatkan lum follow.. upenya dh follow dh.. =)

    jom singgah blog teman n bg pendapat yg ni..
    http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/wordless-wednesday-i-hate-this-bagi-3.html?showComment=1362620836873#c8233176151603559504

    BalasPadam
  5. c0mellll tudung kak ina.. tip t0p hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tqvm zaza..tudung ajer comei ek..akak idak kannn

      Padam
  6. berbunga-bunga lagi tudung....he he he...

    BalasPadam
    Balasan
    1. pempuan dan bunga mana leh di pisahkan kan sukma

      Padam
  7. comel..
    yg penting dr hati turun ke muka :)

    BalasPadam
  8. comey kak...yg pnting labuh tutup dada..:)

    BalasPadam
  9. as salam kak ina :-)

    saya ada banyak koleksi tudung kak siti @little scarf collection. mmg selesa pakai muka pun nmpk elok je. hehe. senang nak jaga awning dia tu.. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. oh yer ker suliana..bagus punya statement kamu ni..nanti suruh kak siti bagi diskaun kaw kaw yer

      Padam
    2. hehe. klu barang baik, kita mesti ckp elok kan. adik ipar sy selalu borong dgn kak siti. beli smpi 7-10 helai sekali gus. huhu..

      Padam
  10. cantik kak .. kene dgn muke akk .. baru la eligent

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur alhamdulliah zura..terima kasih

      Padam
  11. ala haiiii terimakasih banyak2 kak ina... tertunai sudah hajat di hati nak tengok kak ina menggayaka tudung kak siti.... yup suliana memang banyak koleksi tudung kak siti....

    BalasPadam
    Balasan
    1. terima kasih gak sebab sudi sponsor tudung mahai ni..
      tertunai gak hasrat di hati nak tukar gaya tudung :)

      Padam
    2. hehe.. blh lah dapat diskaun kan kak siti :-D

      Padam
    3. boleh ajer suliana..sebut nama akak ..nanti puan rock kasi diskaun kaw kaw punya

      Padam
  12. comei la kak,paling suke yg no.3

    BalasPadam
    Balasan
    1. ooo tak ker meriah warnya peri?

      Padam
    2. sesuai dgn akak,tak nmpk over pon

      akak mcm kenal la tagline tu.kak ton hihihi

      Padam
  13. Tq Kak Ina share..Lawoo akak.

    BalasPadam
  14. ye la kak...cantik dan mmg macam prof muhaya..
    *errr.........takmau kik dah link pasal tudung tu..
    kang dengan dayah sekali meleh sob sob sekali lagi..

    *eh.....penjahat tu mana haaa...kak ina ada tudung baru la...
    meh tgk meh....

    BalasPadam
    Balasan
    1. akak dah baca komen tu dari kamu hidayah
      terima kasih sudi mengomen

      entahlah...bukan semua suka dengan kita kan..
      nak buat camner..rambut sama hitam tapi tudung lain-lain warna

      Padam
  15. sesuai dengan muka akak. cantik..
    labuh pun labuh kan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. syukur alhamdulliah kamu kata camtu..tqvm yer datin tyka.
      terima kasih sudi jenguk blog akak

      Padam
  16. commei2..xpentenk!!! mnutup aurat....tp memey cantekla kak coraknya tu..

    BalasPadam
    Balasan
    1. *yg pentenk!! lol suda slh eje maa

      Padam
    2. lov apa maksud yang pentenk tu ek

      Padam
  17. cantik ..sesuai dengan akak...

    BalasPadam
  18. hohoho...tudung baru rupanya...patutla bau kedai...hik3
    cantik2...tambah2 bler dok sebelah mak ikan siakap tuh...jelas kelihatan betapa gorgeous nyer k.ina dgn tudung itu. cantik & lain2 dari yg lain...weeee~ :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. bau kedai ker? kamu ni kawan sumi ker?

      Padam
    2. xderkla kak...sajer gurau..hehe
      a'ahla kak...kwn k.sumi merangkap PA tak bergaji...haha

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers