OOO

Ad

Khamis, April 25, 2013

Marilah Mari ..Mari Mengundi

Assalammualaikum semua

Dipagi hari Khamis yang mulia ini..akak nak minta tolong pembaca blog akak  agar undi blog akak ni yer kat  

Caranya..
1.  Mula-mula ke SINI.. leh tenguk kedudukan akak no berapa? 
2.  Klik ajer button kat no 10 yang tertulis nama blog akak  kat sini

Wah ...wah..wah..Terasa macam calun pilihanraya nak meraih undilah pulak :)



Sebelum tu anda semua boleh baca review akak mengenai blog denaihati.com di SINI

Kalau anda semua setuju apa yang akak review boleh anda mula mengundi sekarang juga.

Jasa baik anda akak ucapkan ribuan terima kasih

12 ulasan:

  1. tu diaaaaa... YB kak ina terus berkempen.. hehehee

    BalasPadam
    Balasan
    1. ha ha ha..kid..semangat pilihanraya daaaa

      Padam
  2. ASSALAMUALAIKUM... APA KHABAR HARI INI ? NICE....

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam jamil
      khabar baik..dah undi ker belum :)

      Padam
    2. Mengundi... good luck kak ina

      Padam
  3. Balasan
    1. terima kasih delima..terharu bila ada yang sudi mengundi blog akak

      Padam
  4. good luck dan selamat berkenpem kak ina...bahang piliihanraya makin panas ni...heeee

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang panas ..bukan senang nak raih undi kan denaihati.

      Padam
  5. salam kak...fiza dah undi akak...good luck yer...=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. mualaikumsalam

      terima kasih banyak sudi undi blog akak hafizah

      Padam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers