NAK DUIT RAYA TAK?

Cabaran Duit Raya 2014

Shopping Time

Lazada Malaysia

Rabu, Julai 31, 2013

Buka Puasa Dengan Pelakon Oh My English (OME)

Salam Ramadan
Gembira rasa di hati bila dapat undangan dari Astro untuk berbuka puasa bersama-sama dengan pelakon Oh My English  sempena episod kemuncak pada hari Sabtu yang lepas.
 
Pasangan romantis Rozita Che Wan dan Zain Saidin pakaian sedondon uuu..cantik pulak warna baju mereka.  Che Ta dah bertudung..ingatkan cuma bertudung dalam rancangan Primadona.

Akak dah banyak kali jumpa Zain tapi pertama kali jumpa Che Ta.  Wow anak akak pun kata Che Ta lebih cantik tenguk real dari dalam gambar.

Body fuhyoooo ..macam anak dara..perut leper..muka kecik sungguh. Masa buka puasa tenguk Che Ta makan gak nasi. 

Mereka berdua ni duduk semeja dengan akak..apa lagi..ashik jeling bulu mata mata, bibir dan segala-galanya lah.  

Suka gak tenguk bila mereka berdua berbual..tengah bahagia kan..mana ada borak kuat-kuat.
Izara Aishah pun cantik..tak semua pelakon yang hadir tapi ada jibam, mazlee, Cikgu Md Salleh, Pak Sham dan Farouk tapi  Imran tak tertunai hasrat di hati nak bergambar dengan Mohd Shafie Naswip yang memegang watak Azlan.

Terima kasih Astro sudi jemput kami anak beranak.

16 ulasan:

  1. Assalamualaikum kak ina. bestnyaaa. nak jumpa jibam dengan izara! hehehhehee

    BalasPadam
  2. Tiba2 glamer jap akak. Che Ta memanglah cantik, dia berlakon pun suka sangat tengok.

    BalasPadam
  3. memang cantikler che taa... seronokkler kak ina gi sana yerk....

    BalasPadam
  4. anak2 sy peminat oh my english
    sy pun tompang 2kaki
    hehe
    cikgu ayu ada tak?

    BalasPadam
  5. Cantiknya Che Ta, Akak ni dah masuk Geng Retis2 ni hhihihih.

    BalasPadam
  6. Cantik Che Ta bila dah bertudung ni

    BalasPadam
  7. saya suka hani..hee...comel je...dia xde ke kak?hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak adalah cik jijah..anak akak yang besar tu nak bergambar dgn hani tapi nak buat camner dia ada hal tak leh datang

      Padam
  8. salam K.Ina...bestnya!!Masa kat Kedah aritu ada gak nampak Izara Aishah kat Mall...cantik!!Atie rasa dia lg cantik kat luar dr dlm tv gak :D

    BalasPadam
  9. wah!! bestnya kak..untung besar..

    BalasPadam
  10. assalamualaikum kakina...seronoknya dpt berbuka bersama2...;)

    BalasPadam
  11. wahh..untunglahhh..bukan senang tu..

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...