OOO

Selasa, April 14, 2015

House of Nasi Kerabu Taman Seri Gombak

Assalammualaikum
Lamanya tak update blog sebab line internet rosak lah 
pulak. Nak update guna hp akak tak suka sebab kecik sangat.


Balik sekali sekala ke semenanjung teringin nak makan nasi kerabu, nasib baik jumpa kat Seri Gombak.  Kat Miri bukan tak ada...ada... tapi kurang umphhh.
Pelbagai jenis lauk nasi kerabu,  nasi dagang, ada dalam menu.  Akak order daging bakar, suami akak pula ambik ayam percik.  Harga memang agak mahal sikit dari  kedai makan di Kampung Padang Balang tapi masih berpatutan harganya. 

Harapan akak agar tuan punya restoran dapat memengekalkan kualiti setiap hidangan kerana jika ada feedback yang teruk dari pelanggan dan dikongsi di social media memang harulah nanti.

House of Nasi Kerabu(HONK).
89-G, G-Floor,Jalan Prima SG 3 (Prima Sri Gombak), 68100 Batu Caves,  Selangor
No tel : 03 6188 2426

Buka dari pukul 11:00 am – 11:00 pm

9 ulasan:

  1. terliur pulak tgok nasi kerabu ni kak ina hehe..

    BalasPadam
  2. mmg dkt ngan umh mak ni tp tk pernh try lg

    BalasPadam
  3. BETUL, JAGA KUALITI
    KALAU ADA REVIEW BURUK DR INTERNET, MMG HARU

    BalasPadam
  4. baru tau ada house of nasi kerabu, mesti my hubby suka nih.. :)
    thanx for sharing

    BalasPadam
  5. Salam kak ... lama x singah sini ..

    meriah Nye menu ... mmg sedap le nasi kerabu ,

    BalasPadam
  6. SA pun suka gak nasi kerabu..x pernah makan kat sini lagi...kena masuk wishlist ni..

    BalasPadam
  7. Salam Kak,

    Terima kasih atas review ini. InsyaAllah saya akan maklumkan pesanan kak kepada tuan punya kedai.
    Masalah utama perniagaan saat ini adalah staff. Kualiti makanan insyaAllah masih di bawah kawalan kerana tuan punya resepi iaitu ibu mertua saya masih memantau proses buatan rempah ratus. Kekurangan mmg banyak, komen kat social media ni mmg banyak, negatif mahupun positif. Dua dua diambil untuk iktibar.

    Sekali lahi terima kasih atas review ini.

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers