OOO

Jumaat, Oktober 08, 2010

RM1,629.41 Nuffnang Kasi Dah -Tak sangka

Bukan nak berlagak yer..tapi nak share ajer..dengan berblog secara jujur insyallah kita boleh menjana pendapatan walaupun tak boleh jadi jutawan. Walaupun pada mula berblog niat di hati untuk berkongsi cerita dan pengalaman hidup tapi tak sangka pula boleh dapat duit. 

Bila check balik jumlah duit yang dah dapat dari Nuffnang memang tak sangka dah seribu lebih.  Semua dah cek cuma tunggu 1 lagi yang akan sampai pada bulan depan.  Alhamdulliah..walaupun tak sebanyak Redmummy dan Beautiful Nara dan juga Gto tapi puas hatilah.

Sikit-sikit lama-lama jadi bukit..don't main geng klik-klik k...

Terima kasih Nuffnang


Terima kasih pada pengunjung blog akak.  Semalam bila tenguk ada juga orang Cina masuk..mungkin mereka baca N3 pasal Party Vaseline ataupun pasal movie You Again.

Sebab penaja  bermurah hati nak bagi lagi RM50.00 dan sponsor baru dari Ayu.

49 ulasan:

  1. Wa .. boleh belanja ni kak. hehe ..

    BalasPadam
  2. wah bestnye...dah byk kali cashout..sy baru pertama kali kak...

    BalasPadam
  3. kak ina!!! mau dtg raya malam ni leh???? nak duit raya lebih2 skit..

    BalasPadam
  4. wah caya lah akak.. blh buat opn hse ni.. ekeke

    BalasPadam
  5. banyak tu.. *jeles..

    semoga lps ni akan bertambah byk la dpt

    BalasPadam
  6. semakin bertambah la rezeki akk yek...

    selamat maju jaya kak...

    bila sumi nak mcm akak...

    Sumijelly.com

    BalasPadam
  7. alaaa..rugi ar muka saya takde dalam ini.

    wow, seribu lebih..
    mmg masyuk la,,

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah, semoga bertambah rezki akak :)

    BalasPadam
  9. wawaaaa.. murahnye rezeki akak. mmg akak dh lame kan ngn nuffnang.. tahniah kak.!

    BalasPadam
  10. alhamdulillah..sikit sikit lama-lama jadi bukit kak....

    BalasPadam
  11. matjoe nak cecah 500 dah. not bad lerr

    BalasPadam
  12. salam kakina...tahniah
    kite pn tringin nk join nuffnang tp tk retilah..boleh ke kakina ajar

    BalasPadam
  13. Bestnya kak, rezeki la kan..
    dlm account saya baru ada singgit, br nak berjinak2 muahaaaaaaa nk sikit

    BalasPadam
  14. wowww kak..byknye..bestnye..rezeki...

    BalasPadam
  15. alhamdulillah...rezeki akak..byk tu dlm masa setahun akak dah kumpulkan and cash out kan .....

    bila ler zana nak rasa dpt duit nuffnang byk cam akak...
    nak kena menuntut ilmu ngan akak nie...

    BalasPadam
  16. wow kak! banyaknya :) hehe

    bagus2 teruskan berblogging ye kak

    BalasPadam
  17. Tahniah MOM! =D
    keep it up menulis k.. and jumpa MAMA ina KL di event akan datang.. **wink** =D

    yours
    SH

    BalasPadam
  18. salam kak ina... tanhiah... rezeki depan pc...

    BalasPadam
  19. tiap2 bulan boleh cash out ... mmg best ....

    BalasPadam
  20. tahniah akak..tengah menanti ni..mampu ke cecah 4 angka lagi bulan ni....huk3 a few hundreds to go...

    BalasPadam
  21. wah kak kayo makcik...bila nak belanja makan kat haslam lagik hehehe

    BalasPadam
  22. wah kak ina...banyaknya dah...best2x...

    BalasPadam
  23. Kak inaaaa...mat gebu nak juga..2 keping eks kaler pepel..hehe

    BalasPadam
  24. Alhamdulillah, kak. Saya tumpang gembira ni ;p Suka bila tengok orang lain hepi n senang hati ;p

    Moga angka tu bertambah lagi tahun depan. Insya-ALLAH. Amin ;p

    BalasPadam
  25. k.ina... belanja kiter!! kekekeke... kiter nak tunggu balik mesia br nak cashout.. hihi

    BalasPadam
  26. wah..makan besar..bestnye..rezeki kak ina ;))

    BalasPadam
  27. pewwwiittt...belanja... belanja... belanja... jommm ngeteh..

    BalasPadam
  28. SALAM KAK

    wahh meriah tuuuuuuuuu...

    BalasPadam
  29. alhamdulilla kak ina rezeki dari allah & tahniah sekali lagi buat kak ina sekeluarga...

    BalasPadam
  30. cgrats kak .. bila kite nak dapat sebanyak tu .. tapi betul la kata akak .. sabar dan sikit2 lama jd bukit.. hihi .. nnt nak ikut cara kak ina laa..

    BalasPadam
  31. salam kak ina...bnyk gak..nk wat beli apa tuh...:)

    BalasPadam
  32. waa..nama saya ada..hehe..nk kene berguru dgn k.Ina ni

    BalasPadam
  33. wah..tahniah2..banyak tu..rezeki akak lah tu ye.. amin

    BalasPadam
  34. alhamdulillah.
    Allah murahkan rezeki akak.
    hehehe.

    nama saya pun ada!!
    seronok!!

    BalasPadam
  35. uits, ado namo den... tq gaks kt k inaku cayam coz sudi disponsor.... utk tujuan baik....ehehhehehe... bkn sponsor k ina tp contest k ina neh... sy pon br buat contest, kak..jemput juin

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...