OOO

Isnin, April 11, 2022

KEDAI KOPI VIRAL KUANTAN PAHANG

Assalammualaikum

Mood nak update makin merudum, mungkin disebabkan faktor usia kot.

Masa kat Kuantan kami ambik Hotel yang murah jer. 

Yang bestnya hotel ni dekat dengan Kuantan 188 dan tepi Sungai Kuantan.

Kalau dulu bolehlah jogging, la ni cuma dapat jalan pelan pelan jer. 

Hotel kat sini. Tepi jalan besar. Bila siang kena buh kupon, nasib baik pihak hotel ada jual. 

Rajin lak check, kalau duit banyak nak bagi majlis tak payahlah buh kupon😁. 

Yang ni sedap kata anak yang kerja barissta

Yang best kat sepanjang Jalan Besar ni ada kedai viral. 

Ada Kula Cake, kedai Watak Kopi dan MiCo2Cafe. 

Sempat merasa 1 cafe jer sebab nak balik ke rumah pagi tu. 

Tersinggah dan terbeli lak barang kat Bangunan PKNP. Naluri orang perempuan kalau dah masuk ada jer yang berkenan di hati. 

Nasib baik ada body guard tahan dompet jangan bagi keluar banyak sangat kat sini😉

Seronok gak dapat jejalan dengan anak anak yang single.

Mak dan ayah duk luar macam boss. 

1 ulasan:

  1. MasyaAllah cantiknya view tepi sungai tu tarikan hotel tu

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...