OOO

Khamis, Disember 09, 2010

Yahoo Menang


Yahooo menang tempat ke 3 dalam contest ni

Rasa nak melompat bila tau dapat cash/top up RM20.00 pagi tadi selepas keputusan keluar.

Nanti buat lagi yer..opppp lupa pulak norfa dan sumi (adik beradik seibu sebapa) ada buat giveaway..jom terjah dan cuba yer.


Mana tau lepas ni giliran kamu pula.

28 ulasan:

  1. bestnya dpt topap free...nak jugak kak ina..share 10 sorang nak..hehe

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum...

    Bila sekilas baca tajuk artikel, ingatkan Yahoo.com memenangi sesuatu pertandingan yang juga disertai oleh syarikat web yang lain seperti Google... rupanya sorakkan gembira...

    Tahniah...3x

    BalasPadam
  3. tahniah kak ina..rejeki tu!!:-)

    BalasPadam
  4. kak ina..

    tahniah..wah..malam jumaat dapat berita gembira dr kak...

    BalasPadam
  5. tahniah kak ina.....alhamdulillah berbaloi-baloi

    BalasPadam
  6. Tahniah ina... berkat rajin dan usaha...

    BalasPadam
  7. tahniah kak..yang Giveaway tu agak gak cuba join..tak tahulah ada harapan ke..hehehe

    BalasPadam
  8. mmg patut menang.. entry yg bagus

    BalasPadam
  9. tahniah kak.heheee..
    bkn sng nk dpt hadiah..hee

    BalasPadam
  10. Tahniah Kak,orang yg rajin berusaha pasti berjaya..Murah rezeki lah Kak ina ni..;)

    BalasPadam
  11. yea yea tahniah kakina :)

    sikit2 pun tak apa, yg penting feeling kita rasa great jer, memotivasikan hari2 kita jugak ni

    BalasPadam
  12. tahniah kak..

    mmg murah rezeki..huhu..

    BalasPadam
  13. waah..tahniah kakinakl...syabas.

    BalasPadam
  14. tahniah kak..saya pun tumpang gumbira gak

    BalasPadam
  15. menang lagik....ish..ish..bertuah sungguh kak ina nih....

    BalasPadam
  16. Salam,

    Tahniah Kak ina...kena share top up tu. Apa kata ikut kontes kat blog saya pulak...


    Kontes Cerita Paling Lawak Sedunia

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers