Khamis, Mei 24, 2012

Bergambar Dengan Pelakon Oh My English!

Korang tentu kenal kan pelakon-pelakon fofolur ni kan.  Akak baru ajer berjumpa dengan mereka tadi di Pelancaran Oh My English! di Hotel KL Hilton Kuala Lumpur.

Rasanya ramai yang ternanti-nanti rancangan Oh My English! yang merupakan sebuah komedi pendidikan untuk menghiburkan dan mengajar pertuturan Bahasa Inggeris dengan betul yang akan di siarkan bermula pada hari Ahad ini jam 10.00.

Blogger kalau jumpa retis mestilah kena sawan kamera kan..biasalah tu..
 Zain Saidin (sebagai Henry Middleton)..akak sempat gak tanya..
kamu dengan Rozita Che Wan (RCW) tu ada apa-apa ker?
ishh taklah..kitaorang kawan ajer..
baik kamu cari orang muda kan..
sekarang ni tengah mencari tapi tak jumpa lagi
oh yer ker...erhmmmm semuga bertemu jodoh
 
Lisa Surihani yang makin cantik sejak bergelar isteri Yusri 
tak ada tanda-tanda nak jadi seorang ibu
oh auntie..kita selalu jumpa kan..
wah terharu Liyana Jasmay ingat muka akak
Kecil molek orangnya pelakon Izara Aishah (Pelakon Vanila Coklat)
lagi comel bila pakai baju sekolah
Pelakon dan penyanyi Adibah Noor (yang panggil akak kakak daun pandan) sebagai Pengetua SMK Ayer Dalam yang juga menjadi pengacara Super Spontan di Astro
 Kami yang happy terutama Zurie yang dapat bergambar dengan artis yang di minati ...Jejai tak habis dengan TM Fatin Liyana..kami pun terjangkit sama
 Harun Salim Bachik bersama Jejai
 Sebelum pulang sempat lagi bergambar kat sini..
adik beradik Elfira Loy tak hadirlah pulak.
Paling best sebab ada soalan bahasa inggeris...soalan pertama semua malu-malu nak jawab...biasalah takut salah..nanti malu.  Soalan kedua akak suruh PA akak jawab...betul lah pulak..
Bila soalan seterusnya ramai berebut-rebut mengangkat tangan dan baru berani nak menjawab termasuk akak. Bila dah ramai sangat yang angkat tangan, akhirnya  pengacara Sazzy Falak pilih akak untuk menjawab soalan terakhir walaupun akak duduk di belakang.
Alhamdulliah dapat gak jawab soalan english tu..wah not bad aaa my english. Sebagai pencinta buku tentu akak merasa gembira dapat voucher dari MPH sebanyak ini.  

Terima kasih Astro sudi jemput akak
Jangan ketinggalan untuk menonton Oh My English! pada setiap hari Ahad pada pukul 10 pagi di Astro TVIQ (Saluran 610)!

Untuk melanggan ASTRO, sila hubungi 1300 82 3838 atau layari www.astro.com.my

p/s nanti akak buat sekitar pelancaran Oh My English!  ni yer

21 ulasan:

  1. wahhh seronoknya jumpa artis...

    BalasPadam
  2. cepatnya update..tak sabo ni nak update gak..nanti share pic kat fb eh kak..walla

    BalasPadam
  3. bessla citer ni...wajib tengok!!!

    BalasPadam
  4. bestnya ina ni..selalu dpt jemputan.
    jejai suami si fasha ke ina?nmpk lain je..

    BalasPadam
  5. bestnya akak...selalu dpt jmp retis :)

    BalasPadam
  6. Kakrose - Adoiiyaiii..memang lain sebab Jejai bukan nama sebenar..hahaha

    BalasPadam
  7. tabik ahh akak, sebab rajin dan berani

    BalasPadam
  8. jels ah akk boleh jumpa semua tu , sy teringin nak tengok lisa surihani secara live

    BalasPadam
  9. wahhhhhhhhhhhh bestnyer! I WANT TO MEET THEM TOO! *english ok tak?hehe*

    BalasPadam
  10. Akak Izara Aisyah comel tak??? ;)

    BalasPadam
  11. OME mmg ditunggu kami sekeluarga...
    Kak ina tak ckp dgn Zain ke ada anak dara...hehe...susah2 dgn Che Ta tu.

    BalasPadam
  12. oh my englisshhhhh!!! hahaah.. steady lah akak.. menang jugak sumthing

    BalasPadam
  13. whoaaa... sampaikan Liyana Jasmay dah cam muka akak tue... ekekekeke

    BalasPadam
  14. Comel je Izara Aisyah ni. Lagi kecik drpd liana jasmay rupanya.

    BalasPadam
  15. biasa gmbr akak serius je kali ni senyum je tentu happy jumpa artis comel2 tu kan...hihihi...

    BalasPadam
  16. Patot jejai update gambar dengan artis tang sini rupanya :)

    BalasPadam

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers