OOO

Jumaat, Ogos 03, 2012

Pot Pet Pot Pet Pasal Baskin Robbins-Free Ais Cream

 Akak pernah beli Kek Harijadi BR untuk Athirah pada tahun lepas kerana sambut hari jadi Ira sekaligus dengan Imran sebab mereka berdua lahir pada bulan yang sama.
Kali ke dua merasa pula yogurt smoothies di BR 
Kali ke 3 di rumah Eyriqazz sempena hari jadi Alissya bakal menantu akak..ahaksss
 Oleh sebab dapat voucher sebab Firdaus menang main games
akak suruh dorang gi tukar masa Firdaus dan Yana berbuka 
puasa di restoran Apartment minggu lepas di Curve
Syukur alhamdulliah dapat gak merasa makan ice cream mahal..akak memang tak pernah beli sendiri ais krim mahal ni..kalau orang belanja akak  bedal ajer..
 
nasib baik aiskrim ni tak cair mair sebab dorang pack 
elok-elok dan letak ais kering banyak-banyak
Masa di rumah  Eyriqazz kek ice cream Baskin Robbins ni teruk jadinya...dah tak ada rupa kek dah disebabkan meleleh-leleh kerana pihak BR letak ais kering sikit sangat.  Nasib baik masa beli kek hari jadi Ira tu okey ajer bila sampai kat rumah.
Kebetulan pulak Alissya no mood, ashiklah meleleh air mata sama  gak macam kek harijadi BR yang cair meleleh itu.  Samalah pulak situasi ni dengan birthday BR girl.
Tapi sayangnya voucher untuk ais krim yang ni dah tamat tempoh..terasa rugilah pulak
Happy family

p/s wow ada berita baik ni
It's Media Prima's intention to unite Malaysian in collaboration with Baskin-Robbins to give away FREE ice-cream on Wednesday, 8 August 2012 from 8pm till 10pm at all 61 #BaskinRobbins outlets nationwide (excluding two kiosks at Pantai Hospital & Genting Theme Park) IF Malaysia wins its first #Olympic GOLD medal!


17 ulasan:

  1. ehehe,saya kalau nak mkn BR ni harap pink day je hari rabu,double scoop dpt RM7.5

    Kek xpenah rase

    BalasPadam
  2. berbaloi dgn harga dia. sedap!

    BalasPadam
  3. Dah byk kali lalu lalang sebelah BR tapi tak terfikir nak beli. Saya pun macam kak ina, kalau org belanja, bedal je....

    BalasPadam
  4. dh byk kali lalu kt BR alamanda tapi rasa mcm xmmpu je nk beli

    BalasPadam
  5. Penah rasa keknya. Tuh pon psl adik ipar kje situ. Kalo x, x merasalah. X abeh pon sepotong pasal cemuih..

    BalasPadam
  6. saya pun biasa makan aiskrim potong jee...

    BalasPadam
  7. mmg mhl kn, tp kalo tingin sesekali tu oke jgk..bedal aje

    pernah mkn aiskrim n kek kt BR

    tp g lg coz servis kaunter dia xbest...budak tu bad mood kot..hohoho

    BalasPadam
  8. Dulu pnh gk mkn mase ari rabu pakai bju pink dpt murah sket.. Hehe..

    BalasPadam
  9. Dulu masa kawan nurul keje kat BR selalu dapat makan ice cream free.. Hehehe

    Kalau nak murah kak ina kena g bulan bulan yg ade sampai 31, sebab diorang ade bagi diskaun 31 persen.. Terutamanya 31 ogos beraturlah org nak beli icecream BR ni.. Ktorg selalu lah wat camtu kalau nak makan sgt BR ni.. Hehege

    BalasPadam
  10. Sedap tu..mahal gak kn aiskrim ni

    BalasPadam
  11. Org lain menang, org lain yg dapat eskrem percuma.
    Yummy...

    BalasPadam
  12. ingat dapatlah merasa aiskrim BR free ari rabu ni, tapi Datuk Lee Chong Wei kalah malam ni. Harap2 ada game lain kita menang.

    BalasPadam
  13. yang nih dayah dah beberapa kali rasa la..tunggu 31hb kan ada diskaun 31% , tapi beratur panjang2 la...
    hehe..

    yg free scoop tak tau la sempat join ke tak..

    kita kan nak buka puasa..
    nak solat bagai..

    BalasPadam

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers