OOO

Selasa, April 20, 2021

RESEPI ALMOND BISCOFF CRUNCHYS COOKIES VIRAL AZLINA INA SEDAP

Assalammualaikum dan selamat berpuasa semua. Dah mula buat kukis raya ker? 



Kebetulan anak menantu balik buka puasa kat umah, apa lagi akak kerah mereka buat kukis ni. 

Bahan semua dah ada sebab spread dan biskut biscoff yang  akak beli tak habis habis. Sebabnya dah cuma tinggal 2 remaja riang kat umah akak. Kalau dulu pantang beli, habis jer. 

Rasa sayanglah pulak. Cuma beli nestum, gula perang dan almond secara on9. Yang lain memang ada stok. 

Jom check resepi ni yang akak ambik kat fb


Banyak betul bahan yang di guna nak buat kukis ni. Terlupa yang cream of tartar tak ada. Jadi tak buh lah adunan😅


Kena tenguk betul betul bahan bahan baru buat. Akak tak buh pun coklat chips butterscotch. 




Kalau nak tenguk kat fb pun boleh.

 

Memang orang jual harga kayangan sebab modal yang di keluarkan boleh tahan. 

Kalau rajin buh lah biscoff spread kat tepi balang macam yang dia buat untuk lebih nampak umphh. 😍

Kalau nak rasa boleh beli kat kedai Azlina Ina di Setia Alam. 

 Resepi asal FP Azlina Ina


Tiada ulasan:

Catat Komen

Adsense

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...